امام جمعه تبریز گفت: خیرین سلامت، با افزایش ظرفیت های مراکز پزشکی و درمانی در جامعه سطح خدمات این حوزه را در حد وسیع ارتقا داده اند.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز گفت: خیرین سلامت، با افزایش ظرفیت های مراکز پزشکی و درمانی در جامعه سطح خدمات این حوزه را در حد وسیع ارتقا داده اند که حمایت این نیت های خیر از حوزه سلامت قابل تقدیر است.
به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی، حجت الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل هاشم در دیدار اعضای مجمع خیرین استان با بیان اینکه با جهت دهی نیت های خیر در قالب فعالیت مردمی خیرین سلامت میتوان، خدمات بهداشتی و درمانی را بهبود بخشید، گفت: به همت خیرین سلامت، بخش های مختلف از بیمارستان های دولتی از نظر ساختمان و تجهیزات پزشکی پیشرفته تجهیز و راه اندازی شده است که این امر در بهبود خدمات پزشکی گام بسیار موثر است.
امام جمعه تبریز با بیان اینکه مجمع خیرین سلامت یکی از فعالترین تشکلهای مردمی است، تصریح کرد: این مجمع منشأ خدمات زیادی است که با صرف هزینه های کلان سلامت عمومی را ارتقاء می دهند.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با تأکید بر اولویت مسئله سلامت، بهداشت و درمان بر بسیاری از مسائل دیگر کشور گفت: مسئولان و دلسوزان باید به نحوی برنامهریزی کرده و مسائل را در عرصه اجرایی دنبال کنند که خیال مردم از مسئله درمان آسوده شود.
حجت الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل هاشم، بزرگترین مشوق برای خیرین را، به ثمر نشستن و بروز آثار عینی کارهای خیر عنوان کرد و گفت: این فعالیتهای خیرخواهانه، رضای خداوند متعال را نیز به دنبال خواهد داشت.
نماینده ولی فقیه در استان گفت: تمامی خیرین مشمول اجر معنوی و پاداش خداوند هستند، اما خیرین سلامت از پاداش مضاعف برخوردارند، چون برای نجات جان انسانها تلاش میکنند.
اسماعیل غنیان معاون هماهنگی امور استان های مجمع خیرین سلامت کشور هم در این جلسه گفت: بعد از گذشت یه دهه از تشکیل مجمع سلامت خیرین به صورت رسمی، امروز بیش از ۱۱۰ هزار خیر در این عرصه فعالیت می کنند و از ابتدای تشکیل آن تا پایان سال گذشته بالغ بر ۶ هزار میلیارد تومان کمک های خیرین به حوزه سلامت بوده که یک سرمایه برای کشور است.
وی افزود: با توجه به رهنمودهای مقام معظم رهبری که فرمودند خیرین ما زیاد ولی به صورت متفرقه هستند، مجمع خیرین سلامت کشور تصمیم به تشکیل مجمع خیرین سلامت در نقاط مختلف کشور گرفت که هم اکنون ۳۰۰ مجمع خیرین سلامت در کشور فعال هستند.
معاون هماهنگی امور استان های مجمع خیرین سلامت کشور با بیان اینکه خیرین سلامت در چند سال اخیر کارنامه درخشانی برای نظام به یادگار گذاشته اند، تصریح کرد: وزارت بهداشت، درمان و آموزشی پزشکی از تمام ظرفیت های خود برای افزایش مشارکت های مردمی و خیرین در حوزه سلامت استفاده می کند و هنگامی که فردی با نیت خیرخواهانه مبادرت به انجام فعالیتی عام المنفعه در حوزه سلامت و دیگر بخش ها دارد باید مورد حمایت جدی مدیران و مسئولان قرار گیرد.
غنیان بیان کرد: نقش خیرین در توسعه سلامت جامعه بسیار موثر است، امروز با کمک ها و مساعدت های خیرین توانسته ایم بخش مهمی از مشکلات بهداشت و درمان را برطرف کنیم.
در این نشست علاوه بر ارائه گزارشی از سوی حجت الاسلام مشهوری رئیس هیات مدیره مجمع خیرین سلامت استان اعضای جدید هیات مدیره این مجمع نیز انتخاب شدند./*