امـروز : جمعه 2 آذر 1403
تاریخ : سه شنبه 11 تير 1398
کد 17135

امام جمعه تبریز تاکید کرد؛ مقابله جهادی با سبک زندگی غربی و نفوذ نرم دشمن باید در قالب مهارت های زندگی آموزش و ترویج داده شود

امام جمعه تبریز گفت: هر قدر مهارت‌های زندگی فردی بالاتر باشد، او بهتر می‌تواند سلامت روان و رفتار خود را حفظ کند و به شیوه‌ای منطقی و کارآمد مشکلات پیش‌آمده را برطرف کند.

به گزارش روابط عمومی نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی، حجت الاسلام و المسلمین سید محمدعلی آل هاشم در سومین دوره کارگروه تخصصی مهارت های زندگی ویژه مسئولان نهادهای رهبری دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور با تبیین مهارت های لازم در سبک زندگی ایرانی- اسلامی گفت: مقابله جهادی با سبک زندگی غربی و نفوذ نرم دشمن و تقویت راهبرد مقاومت، بخشی از سبک زندگی ایرانی- اسلامی است که باید با اهتمام دانشگاه ها در قالب مهارت های زندگی آموزش و ترویج داده شود.

امام جمعه تبریز افزود: آموزش مهارت‌های زندگی، توانایی اجتماعی و روحی فرد را افزایش می‌دهد و باعث می‌شود تا فرد بتواند به نحوی بهتر و موثرتر با مشکلات و دشواری‌های زندگی مواجه شود.

وی ادامه داد: هر قدر مهارت‌های زندگی فردی بالاتر باشد، او بهتر می‌تواند سلامت روان و رفتار خود را حفظ کند و به شیوه‌ای منطقی و کارآمد مشکلات پیش‌آمده را برطرف کند.

حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم با بیان اینکه مهارتهای روانی- اجتماعی که به ما کمک می‌کنند با نیازها و چالش‌های زندگی روزمره بهتر کنار بیاییم، گفت: مهارت های زندگی با تصمیم گیری و حل مسئله، تفکر خلاقانه و تفکر نقادانه، مهارت ارتباطی و مهارت مدیریت رابطه، خودآگاهی و همدلی، مدیریت احساسات و هیجانات و مدیریت استرس تقسیم بندی میشود.

امام جمعه تبریز در ادامه با اشاره به اهمیت سبک زندگی  ایرانی– اسلامی در بیانیه گام دوم گفت: تاکید مقام معظم رهبری بر تعریف و تبیین سبک زندگی اسلامی که بر پایه قرآن و اهل بیت تنظیم ‌شود، بسیار به جا و دقیقی است زیرا با توجه به آسیب شناسی در ابعاد مختلف جامعه، شاهد نوعی بازنگری در ارزش ها برای کاهش آسیب ها و ناهنجاری های اجتماعی هستیم که به طور قطع این مهم، وابستگی زیادی به سبک و نحوه زندگی و فرهنگ رفتاری افراد دارد.

وی اضافه کرد رهبر انقلاب فصل هفت بیانیه گام دوم انقلاب بیان فرموده اند: «تلاش غرب در ترویج سبک زندگی غربی در ایران، زیان های بی‌جبران اخلاقی، اقتصادی، دینی و سیاسی به کشور و ملت ما زده است؛ مقابله با آن، جهادی همه‌جانبه و هوشمندانه می طلبد که باز چشم امید در آن به جوان ها است.»

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با بیان اینکه امروزه جنگ نرم به عنوان ابزاری نوین برای تجاوز و سلطه ابرقدرتهای جهان بر کشورهای دیگر است، اظهار داشت: یکی از اهداف عمده این جنگ، از بین بردن سبک زندگی اسلامی- ایرانی و نهادینه نمودن سبک زندگی غربی در کشورهای هدف می باشد.

امام جمعه تبریز ادامه داد: امروزه جنگ نرم به‌عنوان بهترین روش برای تسخیر فرهنگ، تمدن، باورها و تصمیمات کشور مقابل از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم گفت: دولت‌های غربی، ساده‌ترین راه یعنی غلبه بر افکار و اندیشه‌های ملت‌ها را برگزیده‌اند تا با ایجاد جنگ‌های فرهنگی و روانی بتوانند ضمن تهی نمودن مردم از آرمان‌ها و ارزش‌های شناخته شده دینی، تاریخی و مواریث گرانبهای فرهنگی، وام‌دار فرهنگ و اندیشه‌های مبتذل و بعضاً غیرقابل دفاع خود نمایند و با نفوذ در عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی، هم چون موریانه‌ای به قطع ریشه‌های کهن تاریخی ملت‌ها بپردازند و حمله‌ای نرم و خاموش و بی‌صدایی داشته باشند.

وی با بیان اینکه بانیان این جنگ، در تلاش اند با استحاله تدریجی فکری و روانی مردم؛ و بدون استفاده از حمله نظامی، به تسخیر اذهان و افکار عمومی بپردازند، تصریح کرد: دشمنان میخواهند از بین بردن فرهنگ، هویت، باورها و نمادهای دینی- مذهبی وشیوه های زندگی اسلامی به جایگزینی فرهنگ، نمادها، باورها و سبک زندگی غربی بپردازند.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی، مهمترین و اساسی ترین راهبرد و استراتژی مقابله با تهدیدات جنگ نرم در حوزه سبک احیاء و حفظ هویت دینی جامعه دانست و گفت: ترویج اندیشه، نهادینه کردن سبک زندگی اسلامی نیازمند اقداماتی علمی و علمی دراز مدت و برنامه ریزی شده ایی است که می توان ارزش های دینی و ملی خود را حفظ و به تعمیق سبک زندگی اسلامی کمک نمود./*

  • نوشته شده
  • در سه شنبه 11 تير 1398
  • ساعت 10
  • توسط itshams itshams
  • ویرایش شده
  • در ***
  • ساعت --
  • توسط
نظرات شما
captcha refresh