نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز گفت: تربيت منابع انساني تمدن ساز نوین اسلامی است و اگر میخواهیم آینده کشور را بهتر بسازیم، باید دانش آموزان را از نظر اخلاقی و فکری تعلیم و تعلم دهیم.
به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی، حجت الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل هاشم در اولین گردهمایی و هم اندیشی مشترک معاونین تربیت بدنی و سلامت آموزش ابتدایی استان ها با بیان اینکه توجه به مسائل آموزشی و تربیتی دانش آموزان، باروری و شکوفایی هر چه بیشتر نظام آموزشی و تربیتی جامعه را به دنبال دارد، گفت: تعلیم به معنای آموزش افکار و اندیشه ها است و تربیت اخلاقی و رفتاری به معنای ایجاد تمدن نوین در این عرصه به حساب می آید.
امام جمعه تبریز با تاکید اینکه همه تلاشها باید بر این متمرکز شود که منابع انسانی جامعه به درستی از نظر فکری و فرهنگی ساخته و تربیت شوند، ادامه داد: برای دستیابی به تمدن اسلامی، نخست آموزشهای فرهنگی بر آموزه های اسلامی انجام شود و مسلمانانی مومن بر اساس فلسفه زندگی اسلامی تعلیم و تربیت شوند.
وی توجه به تربیت و آموزش اسلامی به عنوان مهم ترین کلید ورود به دنیای تمدن اسلامی را ضروری خواند و گفت: آموزش و تربیت یعنی دو عامل انسان سازی که باید نیروهایی معنوی و اخلاق انسانی را که در دنیای امروز زندگی می کنند را طوری تربیت کند که متناسب با آرمان جامعه اسلامی باشند.
نماینده ولی فقیه در استان گفت: تولید علم و فرمول تحقق خردورزی و تربیت انسان تراز تمدن اسلامی از نظام آموزش و تعلیم و تربیت برمیخیزد.
امام جمعه تبریز در ادامه با اشاره به جایگاه تعلیم و تربیت از منظر رهبر انقلاب گفت: دانش آموزان زمانی به شکوفایی فکری می رسند که معلمان و فرهنگیان بدون دغدغه، آینده سازان را به سمت کمال انسانی و تعالی فکری ترغیب و تشویق کنند و مسیر را به شکلی ترسیم کنند که سبقت علمی و فکری در جامعه هدف خودنمایی کند.
حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم گفت: یکی از وظایف مهم نظام آموزش و پرورش کشور تربیت انسانهای خودباور است، از این رو باید انسانهایی تربیت پیدا کنند که بدانند ریشه در گذشته دارند، اما در دنیای امروز زندگی میکنند و باید به آینده بیندیشند./*